عشق هندوانهای
تو این فکر بودم که با یه نوشیدنی خوشمزه به استقبالش برم! وقتی تو این گرمای هوا میره سرکار و شب با خستگی برمیگرده حتی اگه لبخند هم روی لبش نباشه، من که میتونم خوشحالش کنم و خستگی رو از تنش بیرون کنم! تصمیم گرفتم هر روز با یه نوشیدنی ازش پذیرایی کنم، اولین نوشیدنیهایی که به ذهنم رسید همین شربتهای روتین خودمون بودن، ولی دوست داشتم یه تنوعی ایجاد کنم و با تزئینات خوشگل نوشیدنیمو انرژیزا کنم!
وقت زیادی برای خرید رفتن نداشتم پس باید از بین خوراکیهای توی خونه انتخاب میکردم! این شد که رفتم سراغ هندوانه!و براش یه آب هندوانه عشقولانه گرفتم! چطوری؟
دو مدل میشه آب هندوانه گرفت!
1- روش اول اینکه هندوانه رو وقتی از پوستش جدا کردین و هستههاشو درآوردین بریزین داخل مخلوطکن و بعد با صافی صاف کنید و تو لیوان مد نظرتون بریزین. البته میتونید صافش هم نکنید. ولی اگر رقیقتر دوست داشتین یا میخواستین نی داخل لیوان بذارید بهتره که صافش کنین. اگر حوصله نداشتین میتونین هستههای هندانه رو هم جدا نکنین! چون هستهها کف پارچ مخلوطکن ته نشین میشن و راحت میتونید جداشون کنید، هستهها مزهای ندارن که روی طعم آب هندوانه اثر بزارن.
2-روش دوم، روش سنتیه! یه سبد که سوراخهاش متوسط باشه رو داخل یک کاسه که قطرش متناسب با قطر سبد باشه، قرار بدین، هندوانه رو برشهای مناسبی بدین و کف سبد بکشید! اینطوری آب هندوانه داخل کاسه ریخته میشه و هستهها و بافتهای سفتتر هندوانه داخل سبد جمع میشه! به همین راحتی به همین خوشمزگی.![]()

+ میتونید هندوانه رو به قطر مناسب برش بزنین و بعد با قالبهای برنجی یا آلومینیومی که در شیرینیپزی استفاده میشن قالب بزنین. اینجوری و اینجوری
+ یا با یه چوب بستنی ساده، زیبا و جدید سِروش کنین. اینجوری